Veel kijkplezier!!! - Reisverslag uit Copán, Honduras van Maud Buggenum - WaarBenJij.nu Veel kijkplezier!!! - Reisverslag uit Copán, Honduras van Maud Buggenum - WaarBenJij.nu

Veel kijkplezier!!!

Door: Maud

Blijf op de hoogte en volg Maud

19 Juni 2007 | Honduras, Copán

Sorry, we zijn beetgenomen door het eiland virus. Hebben te lang op Utila gezeten. Wat eigenlijk gewoon inhoudt dat we te lui zijn om wat te doen....zoals bijvoorbeeld een nieuwe verhaal schrijven. Maar om jullie toch op de hoogte te houden zijn hier de fotos van Guatemala en Honduras....

Liefs Maud en Marlou

• 19 Juni 2007 - 21:12

Hella:

jullie zijn wel eerlijk. had ook kunnen zeggen dat de coctails nog niet op waren.
    veel plezier in nica

• 19 Juni 2007 - 21:37

Maud:

De fotos staan een beetje doorelkaar, maar ze zijn van Tikal en Rio Dulce in Guatemala en van Utila en Copan in Honduras!!!

• 19 Juni 2007 - 22:01

Maud :

Heb ze per plaats bij elkaar gezet nu....Dus alles wat achter tikal staat hoort bij tikal etc....
    doei doei

• 19 Juni 2007 - 22:26

Geert:

Hoi luiwammessen! ;-) Aan de foto's te zien is het heel begrijpelijk dat jullie niet achter de computer willen hangen om een verhaaltje te schrijven. Geniet er maar lekker van!

Ik ben behoorlijk jaloers op jullie, zou ook graag de luiwammes willen uithangen! Maar helaas heb ik het op het moment superdruk met stage. Gelukkig nog maar een paar weekjes voordat ik ga rondreizen. Haal ik de schade dan wel in. :-)

Veel plezier nog met feesten, luieren en al die andere dingen.

Groetjes Geert

• 20 Juni 2007 - 06:20

Yvonne :

mooie foto`s kids. Ziet er goed uit.En wij maar werken hier. Groetjes en dikke kus. mam

• 20 Juni 2007 - 07:57

Nicole:

wauw, wat n paradijs, meer kan ik er niet van zeggen!! sjonge, diep in mn dromen ben ik er vast ook wel keer geweest, maar om dit werkelijk mee te maken...GENIET ervan zal ik zeggen, daar maak ik me niet druk om..dat doen jullie zeker! Ben zeker weer benieuwd naar de vervolg foto's!! oow maud, ik ben ook afgestudeerd, JOEPIE! haha, toedels!

XX

• 20 Juni 2007 - 09:46

Char:

He luilakjes,
    jammer dat er geen verhaaltje bij zit, maar uit de foto's blijkt ook wel hoe geweldig het daar is aan de andere kant van de wereld! Mijn reiskribbels komen ook weer boven. Maar goed als ik morgen mijn praktijktentamens haal, ben ik afgestudeerd en kan ik in augustus vrolijk naar Peru!
    Mijn mailtje is trouwens bijna onderweg!!!
    Veel plezier nog en tot snel.

Liefs, Char.

• 21 Juni 2007 - 11:36

Annemarie:

Hee ladies!
    Ziet er ergh zonnig uit daar!Ben je strax helemaal summer-proof als je terug bent.. ik heb maandag mn laatste tentamen en dan w8en op mn vakantie!
    xxannemarie

• 26 Juni 2007 - 21:05

Marjon:

Ha levensgenieters!! ;)
    Jee wat een foto's en super mooi!!! Heerlijk dat zonnetje! Hier wil die maar nie echt gaan schijnen.. en die zee, cultuur en natuurlijk de gezellige avondjes en nachtjes..!! :) Onwijs jaloers gewoon, net als iedereen hier!! Ik zou zo mijn backpack weer pakken en gaan! Dus naar die verhalen ben ik heel benieuwd, maar komen thuis wel een keer! Ik snap dat je daar even wat anders te doen hebt! Lekker genieten!! Heel veel plezier verder!!
    Liefs, Marjon