Cusco
Door: Maud
Blijf op de hoogte en volg Maud
19 December 2008 | Peru, Cusco
De incatrail naar Machu Pichu hebben we in Cusco geboekt, waar we nu al vanaf maandag zitten. Ik moet zeggen dat het wel ff relax is om wat langer op 1 plaats te blijven en niet steeds weer met die rugzak te hoeven slepen. Cusco is echt een leuk stadje waar vanalles te doen is. We hebben hier veel rondgelopen, geshopt, lekker gegeten...Verder zijn we ook veel met de oud collegas van charlene op pad geweest. Veel biertjes gedronken! Echt super leuke mensen. Eergisteren ook weer eens men salsakunsten laten zien in de bar. Het is wel jammer dat we niet in het weekend in de stad zijn om op stap te gaan, maar goed je ken niet alles hebben natuurlijk.
De fotos van Cusco staan bij dit bericht en de fotos vanaf de jungle van het vorige bericht heb ik ook bij het vorige bericht gezet...
nou....wish me luck de komende 4 dagen enne de groetjes.
besos
20 December 2008 - 09:02
Kim:
ha maudje
heel veel succes en geniet van de tocht.
verder hele fijne kerstdagen daar in de zon -
20 December 2008 - 10:44
Mam:
hallo maud en char
fijn dat t weer beter gaat met je,maud.en voor charlene,goed dat je ook gaat lopen. dit wil je niet missen.
veel plezier allebei
hella -
20 December 2008 - 11:47
Madeleine:
Hey Maudje!
Wat super cool dat je de inca trail gaat doen! Echt vet!
Heel veel plezier tijdens de tocht. Ben benieuwd naar de foto's!
Fijne feestdagen alvast!
xxx Madeleine. -
20 December 2008 - 14:03
Bartoleone:
he maudie..hoestie?zag dat je wat ziekjes was..
have fun @ the inca trail en als je een diamond skull vind meeneme he!?
greetz bartoleone -
22 December 2008 - 10:47
Monique:
Heey Maud, zo te lezen amuseer je je heel goed! Super...heel veel plezier en pas goed op jezelf. Heel fijne kerstdagen daar in Peru, lekker in de zon!
Groetjes xxx Monique en Ron en een pootje van Spike -
22 December 2008 - 17:57
Annemarie:
He maudje,
Balen dat je zo ziek was, gelukkig ben je erweer bovenop gekomen. Ik ben benieuwd waar je met de kerst bent. Wel een btje een kerstgevoel? Ik nog niet echt want zit nog gewoon op de uni deze wk, maar t zijn de laatste loodjes gelukkig!! Dan lekker eten met kerst thuis en bij Guus, alhoewel hij dan ook een dagje moet werken weer...
Nou geniet nog vd al het moois!! en succes met de trip! Kus annemarie -
23 December 2008 - 19:40
Hella:
ha maud
feliz navidad.
benieuwd wat je kerstmaal zal zijn? hoop voor jou dat er geen cavia op t menu staat. je zult wel blij zijn dat je vegetarier bent.
fijne feestdagen kus van ons allemaal en een poot van george. -
25 December 2008 - 13:43
Yvonne:
Hoi Maud, een hele fijne kerst gewenst en blij dat het weer goed met je gaat!!!!!!!Mooie foto's hoor. Dikke kus, je tantie Yvon -
25 December 2008 - 23:00
Heej Maudje!!
Alles weer ok? Heb je een leuke kerst?
Ik ben bij mijn zus Maartje en haar vriend in Turrialba. We zijn weer wezen raften in de rio Pacuare, net als toen met ons zessen. Supergezellig hier!
Feliz Navidad en doe het rustig aan!
xx Els